T.: +371 26667444

    NSUS labdarības biedrība šobrīd meklē brīvprātīgo palīgu tieši administrācijā, jo biedrībā notiek darbs pie daudz un dažādiem projektiem, kas liedz veltīt laiku tieši ikdienas administrēšanai. Ja patlaban esi spiests būt mājās, četrās sienās, bet labprāt "izvēdinātu galvu", mainot dienas vidi, tad iespējams šis piedāvājums ir tieši Tev. Labprāt piedāvātu šo iespēju cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, lai ļautu vairāk socializēties un padarīt ikdienu raibāku.

Lai palīdzētu biedrībā ikdienas darbos, Tev:
1. Labi jāparzin Word, Excel, PowerPoint un tā patstāvīga lietošana (tabulas, formulas, grafiki, utt.)
2. Labi jāpārzin e-vides lietošana (meklēšana google, e-pasti, utt.)
3. Jābūt labām komunikācijas prasmēm, jo būs nepieciešams komunicēt ar biedrības sadarbības partneriem, utt. (telefona zvani, klātienes tikšanās, e-pastu sarakste)
4. Jābūt patiesai vēlmei darboties sociālajā jomā
5. Asistēšana biedrības vadītājai dažādos labdarības pasākumos (mēdz būt arī brīvdienās) un ikdienas darbos
6. Ik pa laikam jāsniedz palīdzība ziedojumu kārtošanas vai šķirošanas darbos
7. Jābūt valodu prasmēm - latviešu, krievu
Tajā pat laikā esi pozitīvs, godprātīgs, atbildīgs, patstāvīgs, darboties gribošs cilvēks.
Ikdienas administrēšanas darbi saistīti ar divām biedrībām.

Kas ir brīvprātīgais darbs?
* brīvprātīgā darba mērķis ir sniegt ieguldījumu kāda cita vai visas sabiedrības kopējā labumā, vienlaicīgi iegūstot nozīmīgu labumu arī sev
* gūt nozīmīgu ieguvumu un pieredzi savā izaugsmē
* pēc savas brīvas gribas
* bez finansiālas ieinteresētības
* neformāls vai organizēts
* tas neaizstāj profesionālu un apmaksātu darbu

Biedrībā nodrošināta darba vieta un tās aprīkojums (dators).

Darba dienas plānotas no pirmdienas līdz ceturtdienai, no 10:00-15:00, Meistaru ielā 43 (2.st., nav lifta), Valdlauči. Darbības sākums plānojas ar 01.09.2018. Nokļūšana biedrības birojā pašu spēkiem un par savām finansēm, tāpēc šis piedāvājums saistošāks būtu Valdlauču puses brīvprātīgajiem. Brīvprātīgā darba piedāvājums patlaban uz nenoteiktu laiku, bet ar pārbaudes laiku 3 mēneši. Tiek slēgta vienošanās par brīvprātīgo darbu.

Ja Tevi šis piedāvājums ir ieinteresējis, nosūti savu pieteikumu (CV un nelielu aprakstu par sevi) uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar vēstules nosaukumu "Brīvprātīgais darbs administrācijā"

Izvērtējiet savas iespējas!

Līga Uzulniece
NSUS biedrības vadītāja
26667444
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

ZIEDOJUMU POGA1